LEDIGA TJÄNSTER

Teamledare för Ljusdesign

Cardi är i ett expansivt skede. Vi satsar därför på vårt Ljusdesign-team och söker nu en senior Ljusdesigner för en teamledarroll. Förutom ljusdesign blir du ansvarig för att fördela arbetet i gruppen samt vara delaktig i avdelningens utveckling. Ljusdesign-teamet är också del av vår kompetenta säljsupport.

Utbildning/Erfarenhet:
Vi ser gärna att du har studerat ljus på högskolenivå eller har gedigen erfarenhet av kreativ belysningsplanering i DiaLux (Evo), AutoCad, m.m. Förmåga att inspirera andra och gott ledarskap är meriterande.

Personlighet:
Som person är du kreativ och initiativtagande. Du har en god social förmåga, är prestigelös och serviceinriktad. Du delar gärna med dig av din kompetens till andra.

Om Cardi som arbetsgivare:
Vi är idag ett dynamiskt team på 20 personer med bred och långvarig kompetens inom belysning. Det finns en klar framtidsvision att bli Sveriges bästa belysningsleverantör. Långvariga relationer både internt och externt är viktigt för oss och vi arbetar kontinuerligt för att utveckla samarbetet mellan våra olika team. Vi uppmuntrar egna idéer, initiativ och personlig utveckling. Våra kunder ska alltid känna sig välkomna och trygga med Cardi som partner. Läs gärna mer om oss här.

Tillträde omgående/enligt överenskommelse.

För ansökan och mer information om tjänsten, kontakta Johan Berndt på tel 08-442 94 16, eller maila johan.berndt@cardi.se.