FÖRÄLDRAVIKARIAT TEKNISK INNESÄLJARE

Vi söker en Teknisk innesäljare för minst 1 års föräldravikariat med tillträde omgående, med eventuell möjlighet till fast anställning eller annan tjänst inom företaget.  

Rollbeskrivning:
Du blir en viktig del i Cardis kompetenta säljsupportteam på 3 personer. I rollen ingår det bland annat teknisk kundsupport per telefon och mail, skapa order och offerter, samt i vissa fall leveransbevakning. Tjänsten är 100% med arbetstiderna 07.30-16.30.

Utbildning/Erfarenhet:
Vi ser gärna att du har minst 1 års arbetslivserfarenhet av försäljning, service eller liknande inom el/belysning. Du har datorvana och har gärna arbetat i någon form av affärssystem. Cardi arbetar i Nav ’16. Har du studerat ljus på högskolenivå eller har erfarenhet av kreativ belysningsplanering i DiaLux (Evo), AutoCad, m.m, är detta extra meriterande och kan ge möjlighet att utvecklas vidare inom företaget.

Personlighet:
Du tar alla uppgifter på allvar, stora som små. Du är positiv och har en god social förmåga, är prestigelös och serviceinriktad. Du är driven, ansvarstagande och noggrann.

Språk:
Du talar svenska som modersmål och känner dig bekväm med att diskutera order och offerter i tal och skrift på engelska då vi har utländska leverantörer i Österrike och Italien.

Om Cardi som arbetsgivare:
Vi är idag ett dynamiskt team på 20 personer med bred och långvarig kompetens inom belysning. Det finns en klar framtidsvision att bli Sveriges bästa belysningsleverantör. Vår personal är vår viktigaste resurs och vi strävar efter att alla ska må bra och ha roligt tillsammans. Vi uppmuntrar egna idéer och förespråkar initiativ till personlig utveckling. Långvariga relationer både internt och externt är viktigt för oss och vi arbetar för nära samarbete mellan våra olika team. Våra kunder ska alltid känna sig välkomna och trygga med Cardi som partner.

Tillträde omgående/enligt överenskommelse.

För ansökan och mer information om tjänsten, kontakta Johan Berndt på tel nr 08-442 94 16, eller maila: johan.berndt@cardi.se.

Sista ansökningsdag 31 maj 2018