NY RETAILBROSCHYR

Idag släpptes vår nya Retailbroschyr med de allra senaste produkterna för den moderna butiken. 

I vår nya broschyr vill vi passa på att lyfta fram några av de senaste nyheterna, samt ge en överblick på hela vårt sortiment inom Retail.

Vi presenterar bland annat nya 2 Go med den allra senaste moderna tekniken för maximal effektivitet och kvalitet. 2 Go har en facetterad reflektor med val mellan fem olika spridningsvinklar: 17˚/24˚/40˚/60˚och en asymmetrisk version för full flexibilitet att uppfylla behoven i din butik. Den är tillverkad i aluminium och har passiv kylning med god färgåtergivning på Ra 90. 2 GO är ställbar 180˚och vridbar 350˚och kompatibel för montage i 3-fasskena.

Spana också in vår nya LED-pendel Leia som är framtagen för att exempelvis installeras ner över kassadisken eller POS-bordet i din butik. Med möjligheten att lacka den i valfri RAL-färg får du med Leia en armatur som helt kan anpassas till er inredning och varumärkesprofil. Som standard tillverkas pendeln i aluminium ger upp till 1500lm och finns i vit med vit reflektor och svart med guldreflektor.

Sist men inte minst hittar du alla våra nya spotlights med den allra senaste adapter-tekniken med integrerat driftdon. GA-adaptern döljs snyggt i 3-fasskenan och framhäver istället designen på spotlighten. Effekten blir en slimmad skeninstallation utan en enda störande trackbox. Vi ger er bland annat Beam GA16 med det nya konceptet, en spotlight med 33W och 3425lm, fyra olika spridningsvinklar, med färgåtergivning på Ra>90 med 3000K BBL.

Ladda ner broschyren här eller kontakta oss för ett exemplar