produkter ikon Created with Sketch. Produkter
NYHETER
Tjänster
Referensprojekt
LIT
Om Cardi
Om Cardi

 

OM CARDI

Belysning har medvetet eller omedvetet en oerhört stor betydelse för hur vi upplever rummet. Med över 40år i branschen har Cardi ett stort kunnande inom belysning. Våra ljuskonsulter ger Er professionell rådgivning och tillsammans med våra ljus-designers kan vi förverkliga era visioner. Vi planerar och projekterar, för en visuell helhetsupplevelse - och för att uppnå bästa ljuskomfort.

”LIT” är latin för ”lyser” eller ”tänt”. Det är bakgrunden till Cardis eget varumärke som representerar en linje kvalitativa produkter för den professionella belysningsmarknaden. Av produkter märkta med LIT kan ni förvänta Er funktionella armaturer av hög kvalitet och god prisprestanda. Dessutom är ambitionen att alla LIT-produkter ska vara godkända av Byggvarubedömningen och de ska vara enkla att installera. LIT by Cardi ger belysningslösningar som gör jobbet, alltid med 5 års garanti.

Cardi har ett exklusivitetsavtal för Sverige med Molto Luce från Österrike. Molto Luce är en innovativ armaturtillverkare där den stora drivkraften är passionen för ljus och känslan för varje detalj. Ett nära samarbete med internationellt erkända designers har gjort att Molto Luce har kunnat skapa ett fantastiskt sortiment av både dekorativ och funktionell belysning av högsta kvalitet. Vi har utökat vårt dekorativa sortiment med LOUM illuminated by Molto Luce.

Cardi är även huvudleverantör för Lival i Sverige. Lival är ett finskt familjeföretag som i första hand tillverkar och utvecklar armaturer för detaljhandeln men även för hem och offentlig miljö. Lival är en ledande tillverkare av butiksbelysning i Europa.

Panzeri är ett privat familjeägt företag med över 70 år inom belysningsbranschen. Cardi är exklusiv leverantör av Panzeri på den svenska belysningsmarknaden. De är kanske mest kända för sina dekorativa pendlade ringar – signerade Enzo Panzeri som kan synas i många offentliga miljöer ute i Europa. Deras värdegrund bygger på kvalitet, tradition och innovation.