Referenser

Här har vi har samlat ett axplock av våra ljusprojekt med stor variation på applikation. Här finns projekt som kontor, skola, industri, bostadsrättsföreningar, parker, idrottsplatser och sporthallar, butiker och restauranger.

Vi kan hjälpa dig med både interiöra och exteriöra belysningslösningar, vi har allt ifrån robusta industriarmaturer till dekorativa pendelarmaturer.


Det som gör Dark night unik och som återfinns hos alla varianter är de olika reflektorerna i svart, vitt, silver eller guld i kombination med svart eller vit armatur. Genom separata drivdon till downlightserierna kan du dessutom välja ljusflöde och effekt din till Dark Night-armatur. Se respektive produktlinje för att se vilka varianter som det finns att välja mellan.

Storsäljaren från Molto Luce finns som:

Dark Night hos BMW motorcykel

Tack vare flexibilitet med färger och ljusflöden kan du tillämpa Dark night downlights i de flesta miljöer inomhus. I allt från butik och hotell till det moderna kontoret.

Dark night

Högkvalitativ downlight med utmärkt avbländning. Dark night som fast downlight finns i tre olika storlekar XS, S och M. Finns med olika val av reflektorer: vit, guld, matt silver eller svart högblank. Välj effekt och ljusflöde via olika val av drivdon, on/off eller DALI.

Dark night turn

En ställbar (25°) och roterbar (355°) downlight. Dark night turn finns i två olika effekter och storlekar. Välj effekt och ljusflöde via olika val av drivdon, on/off eller DALI.

Dark night LGP

DARK NIGHT LGP är en unik downlight med direkt ljus (73%) och indirekt så kallat "area light" (27%) som ger ett behagligt ljus åt sidorna från armaturen. Man kan välja att tända endast det direkta ljuset, endast det indirekta eller båda. LGP står för Light Guide Pipe som är den indirekta delen på armaturen som ger det väl avbländande indirekta ljuset. Det som gör serien DARK NIGHT unik är dess högblanka reflektor, som kommer i utförandet: vitt, svart, guld eller silver och har en spridningsvinkel på 40°.

Endast indirekt ljus (area light)
Endast direkt ljus (downlight)
Kombination av direkt & indirekt ljus

Dark night pendel

DARK NIGHT Pendel är en armatur som är helt i aluminium med en pulverlackerad finish. Reflektorn går att få i fyra olika färger: vit, svart, silver och guld med en spridningsvinkel på 40°. Max pendellängd är 1500mm och pendeln går att få med 3500K vid förfrågan.

Dark night lens

Utanpåliggande downlight med 3 eller 5 ljuskällor. Dark night lens-produkterna är väl avbländade tack vare den infällda linsoptiken. Armaturen finns i vit och svart och reflektorerna kan fås i vit, svart, silver och guld. Endast versionen med 5 ljuskällor kan fås med DALI.

Dark night lens infälld

Infälld downlight med 2, 3 eller 5 ljuskällor. Dark night lens-produkterna kännetecknas av den infällda linsoptiken som ger god avbländning. Armaturen finns i vit och svart med val av reflektor i fyra olika färger, vit, svart, guld och silver. Samtliga längder kan fås som on/off eller med DALI.