Referenser

Här har vi har samlat ett axplock av våra ljusprojekt med stor variation på applikation. Här finns projekt som kontor, skola, industri, bostadsrättsföreningar, parker, idrottsplatser och sporthallar, butiker och restauranger.

Vi kan hjälpa dig med både interiöra och exteriöra belysningslösningar, vi har allt ifrån robusta industriarmaturer till dekorativa pendelarmaturer.


I BMW Motorcykelbutik i Upplands Väsby levererades Level i verkstaden och lagret och spotlighten Alpha GA16 i nästan hela butikslokalen. I utställningsytan integrerades den lilla spotlighten Dark Night i svart som fint smälter in i det svart undertaket. Dessutom levererades svarta downlighten Luna, Aries samt Flow pendel som kompletterande sortiment.

Elinstallatör: Combi Consult
Fotograf: Sara Ravid

Dark Night

I den platsbyggda utställningsytan valdes downlighten Dark Night för att skapa den efterfrågade effekten. Dark Night, med sin svarta reflektor skapar en utmärkt avbländning och en önskad effekt.

 

Skenor & spotlights

Till de öppna butiksytorna projekterade Cardi skenor, placering av spotlights och hjälpte till att rikta in ljuset när det installerats.

Ingående produkter

Abisko Motion-serien