Referenser

Här har vi har samlat ett axplock av våra ljusprojekt med stor variation på applikation. Här finns projekt som kontor, skola, industri, bostadsrättsföreningar, parker, idrottsplatser och sporthallar, butiker och restauranger.

Vi kan hjälpa dig med både interiöra och exteriöra belysningslösningar, vi har allt ifrån robusta industriarmaturer till dekorativa pendelarmaturer.


Om projektet

Flow planerades in till denna nya Ö&B i Norrtälje vilket också påskyndade den pågående produktutvecklingen av den speciella ECO-profilen som med sina lättviktiga egenskaper är ännu enklare att installera i systemtaket och lämnar mindre avtryck på miljön. Linjära Flow i speciallängd och 3000K lyser upp hela butiken i ett riktigt fint ljus och på några ställen har också spotlights monterats för att accentuera vissa skyltar i butiken. 

Ljusdesign: Cardi

Byglar 

Flow finns med flera olika montagemöjligheter från infällt, dikt och pendel till denna systemtaksvariant med byglar på sidan och ECO-profil samt speciallängder för att matcha exakt in i systemtaket. Till Ö&B användes 1600mm längder med ca 7500lm.

Byglarna är justerbara för att kunna ändras efter storleken på systemtaket.

Fler bilder