Referenser

Här har vi har samlat ett axplock av våra ljusprojekt med stor variation på applikation. Här finns projekt som kontor, skola, industri, bostadsrättsföreningar, parker, idrottsplatser och sporthallar, butiker och restauranger.

Vi kan hjälpa dig med både interiöra och exteriöra belysningslösningar, vi har allt ifrån robusta industriarmaturer till dekorativa pendelarmaturer.


Cardi är stolt leverantör till flera livsmedelsbutiker i Sverige. Med över 40 års erfarenhet av butiksbelysning och marknadens bredaste sortiment av spotlights och linjära armaturer kan vi leverera belysning till alla typer av undertak, infällt, på skena eller till systemtak.

Till ICA Baronen ville man uppgradera sina spotlights från konventionellt till LED. Lösningen blev BEAM GA16 i vitt, med den moderna adaptern som har integrerat driftdon för en slimmad installation.

Ljuskvalitet

För att varorna ska sättas i helt rätt ljus krävs hög ljuskvalitet. Med spotlights från LIVAL får du färgtolerans på SDCM 2 och ett färgåtergivningsindex på CRI>90.

Infällda downlights i undertak

Vissa delar av butiken hade man kvar sitt undertak och ville då ha LED-alternativ istället den omoderna downlight-belysningen som var innan. Valet föll på Luna infälld, riktbar LED-downlight över DELI-disken som ger god belysning för personalen samtidigt som kunderna också ser varorna som erbjuds.

Fler bilder från projektet