Referenser

Här har vi har samlat ett axplock av våra ljusprojekt med stor variation på applikation. Här finns projekt som kontor, skola, industri, bostadsrättsföreningar, parker, idrottsplatser och sporthallar, butiker och restauranger.

Vi kan hjälpa dig med både interiöra och exteriöra belysningslösningar, vi har allt ifrån robusta industriarmaturer till dekorativa pendelarmaturer.


Tack vare en enkel, stilren och tidlös form är de runda Cylli-armaturer lätta att placera i en mängd olika miljöer. Detta är en mångsidig armaturserie som finns i många olika storlekar och olika utföranden, utanpåliggande, pendlat eller infällt.

Cylli passar utmärkt för kontor, entréer, skolor och andra offentliga miljöer. Med sin runda formgivning lämpar sig Cylli perfekt för att skapa öar i rummet för speciella arbetsuppgifter, informella möten eller anpassade arbetsplatser. Välj mellan mikroprismatiskt bländskydd för optimal ljuskomfort eller opalt bländskydd som ger ett trivsamt allmänljus.

Nyhet, Cylli infälld

Nu utökas Cylli-familjen med infällda varianter i runt utförande i två storlekar Ø300 och Ø500 mm.
Cylli infälld är ett runt alternativ till den traditionella LED-plattan och har ställbar färgtemperatur 3000/4000/5000K och även ställbart ljusflöde i tre lägen.

Läs mer

Cylli utanpåliggande

Cylli utanpåliggande finns i storlekarna Ø400, Ø550, Ø750 och Ø1000 mm beroende på bländskydd. Välj mellan direkt/indirekt eller direkt ljusfördelning. I utförandet med direkt/indirekt ger Cylli ett mjukt och behagligt, bländfritt nedåtriktat ljus och ett indirekt ljus med ljusfördelningen 70/30%.

 

Cylli pendel

Cylli pendel finns i storlekarna Ø400, Ø550, Ø750 och Ø1000 mm beroende på bländskydd. Välj mellan direkt/indirekt eller direkt ljusfördelning. I utförandet med direkt/indirekt ger Cylli ett mjukt och behagligt, bländfritt nedåtriktat ljus och ett indirekt ljus med ljusfördelningen 70/30%.

Läs mer

Cylli pendel ingår även i våra populära klassrumspaket. Läs mer

Cylli broschyr

Läs mer information om hela Cylli-familjen.

Ladda ner