Referenser

Här har vi har samlat ett axplock av våra ljusprojekt med stor variation på applikation. Här finns projekt som kontor, skola, industri, bostadsrättsföreningar, parker, idrottsplatser och sporthallar, butiker och restauranger.

Vi kan hjälpa dig med både interiöra och exteriöra belysningslösningar, vi har allt ifrån robusta industriarmaturer till dekorativa pendelarmaturer.


Flow- den kompletta armaturen för ditt ljusprojekt

Oändliga möjligheter

Vi kan hjälpa dig med kontor, skola, butik eller annan ljusmiljö – med Flow finns oändliga möjligheter för alla typer av belysningsprojekt. Produktfamiljen Flow är ett resultat av ett noggrant produktutvecklingsarbete, där varenda detalj har synats och förbättrats för att bli den ultimata produkten för många olika typer ljusmiljöer.

Eftersom vi själva har kontroll över produkten från ritbordet till leverans kan vi skräddarsy lösningar med specifika krav på exempelvis RAL-färg, styrning, färgåtergivning och färgtemperatur. Med Flow tar vi hela tiden in synpunkter och önskningar från kunder och projekt och har lyckats skapa den kompletta armaturen för ditt ljusprojekt.

Ljuskvalitet och hållbarhet

Flow är en genomtänkt utarbetad produkt,med kvalitativt ljus med LED-moduler och driftdon från de etablerade leverantörerna. Med utbytbar LED-insats är Flow en för framtiden hållbar armatur som dessutom kan bestyckas med färgåtergivning CRI>90 och ändå upp till CRI>97 där projekten kräver det. 

 

Vår bredaste produktfamilj

  • Välj mellan Flow pendel, Flow track, Flow systemtak eller Flow system. Flow system går även bra att montera som singelarmatur
  • Stomme i aluminium med snap-in-bländskydd
  • Flera olika montagemöjligheter som standard
  • Direkt och direkt/indirekt ljusfördelning
  • Välj bland vårt breda standardutbud av styrningsmöjligheter eller valfritt styrningsprotokoll, vi kan göra det mesta
  • Flera olika standardlängder, speciallängder på förfrågan
  • Högt eller lågt ljusflöde (High/Low output)


Vissa varianter av Flow pendel och Flow system finns på E-nummer och är lagervara, se aktuella armaturer på resp. produktsida.
Alla Flow går att kundanpassa i andra längder, ljusflöden, färgtemperaturer styrningar och färger. Kontakta din säljare för fler valmöjligheter. Vi hjälper er att ta fram ett förslag utifrån era önskemål och behov.

Färg & Finish

Utöver standardutförande i vit (RAL 9003) och svart (RAL 9017) finns Flow även i följande färger och ytbehandlingar. Valfri RAL-färg tas fram vid önskemål. 

 

Här finns mer information om de olika Flow-varianterna

Flow Pendel D/I

stilren och kompakt pendelarmaturer som levereras med direkt/indirekt ljusfördelning. 

Flow Track

med 3-fas adapter Global Trac. 

Flow Systemtak

med byglar och snabbkoppling för snabbt och enkelt montage i systemundertak. 

Flow System

kan monteras i många olika kombinationer, dikt tak, infällt, pendlat eller på vägg. Skapa raka ljusa linjer eller mer komplexa lösningar med lysande hörn eller använd som separat singelarmatur. 

Ladda ned Flow-broschyren, här hittar du information och artikelnummer på de olika varianterna av Flow.