Referenser

Här har vi har samlat ett axplock av våra ljusprojekt med stor variation på applikation. Här finns projekt som kontor, skola, industri, bostadsrättsföreningar, parker, idrottsplatser och sporthallar, butiker och restauranger.

Vi kan hjälpa dig med både interiöra och exteriöra belysningslösningar, vi har allt ifrån robusta industriarmaturer till dekorativa pendelarmaturer.


Energieffektiva spotlights till ditt nästa ljusprojekt

Cardi erbjuder ett brett sortiment av spotlights för 1-fas och 3-fas skenor, Global Track, samtliga med en bra energieffektivitet och en hög ljuskvalitet Ra>90. Spotlightsen som har en minimalistisk design passar i ett flertal applikationer; kontor, butik, hotell eller restaurang för att skapa atmosfär eller som accentbelysning. De levereras med olika styrningar; tänd/släck, fasdim, DALI alt. BT EasyAir. 

Tiny 3-fas

Tiny är en liten och kompakt spotlight, armaturen har ett högt ljusflöde även fast det är en av våra mindre spotlights. Armaturen ha en facetterad reflektor som tillsammans med en avbländningsring gör den väl avbländad. 

Spridningsvinklar 15° / 21° / 32° / 46°
Armaturhuset har måtten Ø 75 mm x 96mm

Läs mer

Nim 3-fas

Nim är vår mest populära spotlight för skenmontage. Den har något mindre dimensioner än Prime men är fortfarande väl avbländad. Armaturen ha en facetterad reflektor som tillsammans med en avbländningsring gör den väl avbländad. 

Spridningsvinklar 15° / 20° / 30° / 50°
Armaturhuset har måtten Ø85 mm x 101 mm

Läs mer

Prime 3-fas

Prime har en väldigt djup 3D-reflektor som tillsammans med en avbländningsring gör den otroligt väl avbländad. 

Spridningsvinklar 18° / 28° / 50°
Armaturhuset har måtten Ø85 mm x 131 mm

Läs mer

Mimi 1-fas/3-fas 

Mimi är en spotlight med integrerat drivdon för fasdimring som finns för 1 alt. 3-fas skena . Mimi har en lins för en jämn och kontrollerad ljusfördelning vilket ger ett mycket behagligt sken. Ställbart ljusflöde via dip-switchar på spotlightens ovansida. Bikakeraster, frontring i guld samt linser i andra spridningsvinklar finns som tillbehör, beställs separat.

Spridningsvinkel 36°
Armaturhuset har måtten Ø70 mm x 140 mm

Läs mer Mimi 1-fas
Läs mer Mimi 3-fas

 

Spotlights från Molto Luce

Se hela vårt sortiment av spotlights här 

 

1-fas och 3-fas skensystem Global Trac

Vi lagerför även 1-fas Global Base och 3-fas skenor Global Trac Pro och Pulse (Dali).

1-fas skensystem Global Trac
3-fas skensystem Global Trac