Referenser

Här har vi har samlat ett axplock av våra ljusprojekt med stor variation på applikation. Här finns projekt som kontor, skola, industri, bostadsrättsföreningar, parker, idrottsplatser och sporthallar, butiker och restauranger.

Vi kan hjälpa dig med både interiöra och exteriöra belysningslösningar, vi har allt ifrån robusta industriarmaturer till dekorativa pendelarmaturer.


Systemarmaturer

Att använda systemarmaturer för att skapa kreativa belysningslösningar är ett effektivt sätt att förhöja karaktären i ett rum.
Genom att noggrant överväga proportioner, storlekar och dimensioner kan man skapa en atmosfär som både är funktionell och estetiskt tilltalande.
Det är viktigt att tänka på hur ljuset interagerar med rummets ytor och objekt för att uppnå önskad effekt och stämning.

Välj bland våra olika system nedan:

 

Flow System

Flow System från Cardi är ett funktionellt system för enkel installation och passar perfekt för kontor, skolor eller andra typer av offentliga miljöer.

Flow System med profilen 86x82mm finns för utanpåliggande, pendlat och infällt montage i 3000K eller 4000K som standard. Profilen finns i vitt eller svart och merparten av artiklarna är lagerlagda och finns för omgående leverans.

Log Out

Log Out System är Molto Luces bredaste profil, måtten skiljer sig mellan dikt tak, pendlat och infällt montage. Välj mellan opalt, mikroprismatiskt eller rasterbländskydd. Profilen kan bestyckas med Mova eller Trigga spottar för att accentuera miljön. Lämplig i alla offentliga miljöer inklusive kontor.

Log Out System

Med en profil på 76x90mm, för montage dikt tak eller pendlat, enbart direkt ljusfördelning.

Log Out U/D System

Med en profil på 60x144mm, för pendlat montage, direkt/indirekt ljusfördelning.

Log In System

Med en profil på 92x90mm, för infällt montage, enbart direkt ljusfördelning.

 

Log 50 "The Golden Middle"

Log 50 kallas "The Golden Middle", den gyllene medelvägen, med en sin 52mm profil. De lysande linjerna kan monteras infällt, utanpåliggande eller pendlat och kombineras med olika spotlights; Log 50, Mova och Magnetics.

Ride System

En av de minsta nätspänningsprofilerna på marknaden, endast 35x35mm. Kan monteras infällt, dikt eller pendlat både vägg och tak. Profilen bestyckas med olika kombinationer av insatser och lämpar sig i alla typer av offentlig miljö, endast fantasin sätter gränserna. Komplettera Ride System med Ride Ring System som gör det möjligt att få svängda lysande linjer.

Ride System

Ride Ring System

 

Magnetics -
Maximal flexibilitet i minimalistisk design

Lågvoltssystem med en magnetisk profil på 16,5x12,5mm där du enkelt placerar dina spotlights och insatser utan verktyg passar Magnetics ypperligt i butiker, restauranger och kontor. Finns för dikt montage, pendlat montage samt som golvstående.

 

The Line - System med tvåsidigt ljusutsläpp

Den kvadratiska opala armaturen från Molto Luce, med tvåsidigt ljusutsläpp lämpar sig väl för montage på vägg eller dikt tak. The Line ger ett bra allmänljus och skapar harmoni med sin profil på 74,5x52,5mm. 

Armaturen finns i 8 olika längder som kan användas som singelarmatur eller byggas ihop i system.

 

Valo System - I tubformad design

Valo är en tubformad opal armatur Ø70mm från Molto Luce som ger både ett behagligt grundljus men som via 48V skenan på ovansidan enkelt kompletteras med spotlights för accentbelysning.

Stommen finns i fem olika längder som enkelt kopplas samman för att skapa ett belysningssystem. Valo finns som pendlad, dikt tak eller vägg.